Liveodds på e-sport blir allt populärare

Live betting on e-sports

E-sport är en akronym av elektronisk sport, vilket handlar om välorganiserade turneringar och matcher inom kategorierna realtidsstrategi, Multiplayer Online Battle Arena och FPS-spel. För att ge exempel på några av de mest omtyckta e-sport spelen med liveodds tåls Starcraft II, League of Legends och Counter-Strike GO att nämnas.

Egentligen är e-sport i sig ingen nyhet, utan har en historia som sträcker sig tillbaka till 1970-talet. Dock är det först under 2000-talet som denna moderna sport fått ett ordentligt fotfäste även bland allmänheten. Under de senaste fem åren har intresset för liveodds på e-sport växt enormt och således erbjuder de flesta spelbolagen numera även möjlighet att betta på denna form av sport.

Enormt intresse ger bättre odds

Även om man inte har någon tidigare erfarenhet av e-sports betting kan man med stor fördel ta sig en titt på detta. Flera av de stora spelbolagen har nämligen insett vilken stor marknad som finns för liveodds på e-sport och erbjuder således ett varierat utbud med fenomenala odds. Enligt Deloitte tittar ungefär 150 miljoner personer regelbundet på e-sport och störst är intresset för spelet League of Legends.

Hur fungerar e-sport liveodds?

Betting på traditionella sporter är ett vanligt fenomen och liveodds med e-sport går till exakt likadant. Oddsen är i vanlig ordning förhållandet mellan vinsten och insatsen, vilket innebär att höga odds kan ge rejäl utdelning om man har turen på sin sida. Lägre odds ger visserligen lägre utdelning, men chansen för vinst är betydligt större.

Tips för att lyckas

För att öka sina chanser att vinna på liveodds inom e-sport skall man hålla koll på forum där sporterna diskuteras. I dessa forum delar alla samma intresse och man kan få reda på viktig information som påverkar ens slutgiltiga satsning som inte finns tillgängliga någon annanstans. Dessutom kan man titta på tidigare matcher och turneringar på exempelvis YouTube för att få en bättre inblick i såväl spelet som de olika lagen. Om man vill kan man pröva att själv spela det spel som intresserar för att verkligen bli insatt och öka vinstchanserna. Är du inte sugen på betting idag? Kolla in Allaboutkasinot.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *