Liveodds i mobilen

Live Betting Mobile

Det är många som brukar spela på liveodds i mobilen eftersom att detta är mycket bekvämt och för att inte alla har tillgång till en dator var de än är. Det finns en del olika spelbolag som erbjuder liveodds i mobilen och detta kan fungera lite olika beroende på vilket spelbolag det handlar om. Nedan följer en beskrivning av några av de spelbolag som erbjuder liveodds i mobilen:

  • Expekt: Detta spelbolag erbjuder sina spelare en app som både iPhone- och Androidanvändare kan använda sig av. Här kan man ta del av över 30 000 odds vilka erbjuds hos spelbolaget varje dag. Man kan både livebetta eller betta innan innan matchen börjar, och vad som också är bra är att man kan hantera insättningar och uttag även genom mobilen.
  • NordicBet: Här har man kunnat spela från mobilen ända sedan 2007 och från iPhone från år 2009. Samma utbud som hemsidan kan man även finns från mobilen och man kan ta del av statistik och resultat genom mobilversionen. Det krävs att mobilens internet stödjer Java för att kunna ta del av mobiltjänsten.
  • Unibet: Hos Unibet kan du ta del av liveodds i mobilen som har ett nästan lika stort utbud som finns på deras riktiga hemsida. Det finns tre olika alternativ om man vill spel från mobilen vilka är att antingen ladda ner ett program till mobilen, gå in via webbläsaren eller spela från sin iPhone. Mobilen behöver ha internet och stödja Java eller ha en WAP.
  • WilliamHill: Även spelbolaget WilliamHill erbjuder sina spelare spel från mobilen. Idag så finns det enbart en ganska enkel mobilversion som man når genom webbläsaren på sin mobil. Här kan man spela på många sporter live och det enda som krävs är att mobilen har tillgång till internet och en WAP.

Det finns alltså mängder med olika spelbolag som erbjuder liveodds via mobilen och detta är mycket smidigt och kul att spela på. Fler spelbolag hittar du på casinomiljarderna.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *