Live odds – vad är det?

Live odds

Den som gillar att spela på odds kan med fördel även prova på live odds. Det är precis som det låter, odds som förändras under matchens gång beroende på vad som händer. Att spela på odds live är spännande och kan gå väldigt snabbt.

De spelbolag som erbjuder live odds brukar också erbjuda en så kallad live stream, allt för att man ska kunna se matchen samtidigt som man bettar. Det är dock viktigt att komma ihåg att ett lagt bet ligger. Om man till exempel spelat på att bortalaget vinner och hemmalaget plötsligt gör mål så förändras oddsen live, men det du betalade när du satsade gäller fortfarande. Det som är så spännande är att man kan lägga nya spel allteftersom matchen pågår. Den som inte vill vänta på en eventuell vinst ända till matchens slut brukar kunna nyttja en funktion som kallas cash-in, vilket innebär att man kan ta ut en del av sin vinst eller reducera en förlust innan matchen tagit slut.

Live odds finns i lika många varianter som när man lägger ett bet före en match. Enda skillnaden är att live odds förändras utifrån vad som händer mellan lagen som spelar. Många tycker att det är extra spännande att kunna spela live samtidigt som man ser allt som händer. Här kan det gå undan och det finns möjligheter att dra in en stor slant om man gör rätt och dessutom har lite tur. Live odds förändras på samma grunder som vanliga odds, det vill säga om ett lag gör mål så sänks oddset för att just det laget ska gå vinnande ur matchen. Den som hann lägga ett live bet innan oddset sjönk kan skatta sig lycklig.

Viktigt är dock att tänka på att du aldrig kan ångra ett bet. Har man väl satsat så får man stå för det. En viss fördröjning kan också förekomma för att man inte ska kunna spela innan ett odds förändrats som tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *