Live odds på ishockey

betting on hockey

Gillar du att spela på ishockey och brukar spela på odds före match, så borde du även gilla live odds. När det handlar om live odds på ishockey spelar du under matchens gång och kan med spänning följa alla förändringar som sker. Det är nämligen så att oddsen förändras live, precis som namnet antyder. Live odds speglar läget mellan lagen nästintill i realtid. En viss fördröjning förekommer för att man inte ska hinna spela innan live oddsen har hunnit ändras. Att spela på live odds i ishockey är väldigt spännande, inte minst då man även kan följa matchen hos en del spelbolag. De kan erbjuda live stream, ja det är vanligt att bolag som har live odds också har live stream. Om ditt spelbolag inte erbjuder streaming utav matchen så finns detta att hitta hos ett flertal andra leverantörer, där man kan följa samtliga matcher i Hockeyallsvenskan och SHL i realtid.

Se till att hänga med, för här kan det gå undan och bli väldigt spännande. Passa på att lägga nya bets under hockeymatchens gång. Glöm bara inte att det inte går att ta tillbaka ett bet. Om du tycker att du spelat fel får du parera på andra sätt. En utväg om du vill minimera din förlust är funktionen cash-in, ja den fungerar även om du vill hämta in en del av din vinst. Det fina med att spela på live odds när det handlar om ishockey är att du kan lägga nya bets under matchens gång och på så sätt parera ett eventuellt mindre lyckat bet.

Låt säga att du tror på hemmalaget, men bortalaget gör mål. Då höjs live oddset på hemmalaget och du kan lägga ytterligare en slant där om du fortfarande tror på laget. Senare i matchen kanske hemmalaget gör fler mål än bortalaget och då är din seger och vinst ett faktum.

Precis som när du går in och spelar före matchstart så finns det ett stort antal live odds att spela på. Den stora skillnaden är att du spelar samtidigt som du kanske tittar på matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *